Een luisterlezing! Presentatie Maurice Wiche

Op 3 juli 2022 organiseert Zonta Ruremonde in de Praktijkschool Roermond een luisterlezing.
De luisterlezing, gepresenteerd door Maurice Wiche is een perfect cultureel middagje-uit waarin u met behulp van verbale informatie, geprojecteerde beelden en teksten de overeenkomsten, verschillen en invloeden van negen dirigenten te horen en te zien krijgt. Laat u meevoeren door het enthousiasme en de deskundigheid van Maurice Wiche en leer klassieke muziek meer te beleven, kortom meer te genieten! Met aansluitend een hapje en een drankje verzorgd door docenten en leerlingen van de Praktijkschool Roermond.

Met de opbrengst van deze luisterlezing ondersteunt Zonta Ruremonde het programma EEN tegen EENZAAMHEID en in het bijzonder Resto VanHarte. Een op de tien Nederlanders voelt zich ernstig eenzaam. Door tal van oorzaken missen zij aansluiting met de samenleving. Resto VanHarte streeft naar een Nederland met minder eenzaamheid en organiseert en stimuleert ontmoetingen tussen buurtbewoners om zo de zelfredzaamheid van individuen en de samenredzaamheid van lokale gemeenschappen te vergroten.

Resto VanHarte zal ook in Roermond binnenkort van start gaan.

Dit doen ze bijvoorbeeld door laagdrempelige eettafels te stimuleren en vergemakkelijken we mensen tot het aangaan van verbindende betekenisvolle ontmoetingen en het actief meedoen als vrijwilliger in de buurt. Iedereen is welkom en er is extra aandacht voor iedereen die een grotere kans heeft om in een sociaal isolement te geraken of daar al in zit ongeacht leeftijd, cultuur of maatschappelijke positie.

Wilt u zondag 3 juli ook komen en zo dit goede doel steunen? Aanvang 15.00 uur, locatie Praktijkschool Heinsbergerweg 192, te Roermond. Mail naar [email protected] voor kaartjes
á € 20,00 p.p. (inclusief hapje en drankje)

Over de presentator
Maurice Wiche is een ervaren musicus die onder meer al jarenlang werkzaam als recensent bij dagblad De Limburger, en heeft zo een zeer brede kijk op het muziekleven ontwikkeld. Daarnaast is hij werkzaam als organist, koordirigent en concert-inleider.

Hapje en een drankje verzorgd door docenten van Praktijkschool Roermond