Luisterlezing 3 juli 2022

Op 3 juli 2022 organiseerde Zonta Ruremonde in de Praktijkschool Roermond een geslaagde luisterlezing, gepresenteerd door Maurice Wiche. Het was een perfect cultureel middagje-uit waarin de aanwezigen met behulp van verbale informatie, geprojecteerde beelden en teksten de overeenkomsten, verschillen en invloeden van negen dirigenten te horen en te zien kregen.

Aansluitend was er een hapje en een drankje verzorgd door docenten van de Praktijkschool Roermond. Met de opbrengst van deze luisterlezing ondersteunt Zonta Ruremonde het programma EEN tegen EENZAAMHEID en in het bijzonder Resto VanHarte.

Resto VanHarte streeft naar een Nederland met minder eenzaamheid en organiseert en stimuleert ontmoetingen tussen buurt-bewoners om zo de zelfredzaamheid van individuen en de samenredzaamheid van lokale gemeenschappen te vergroten. Resto VanHarte zal ook in Roermond binnenkort van start gaan. De heer Hein van der Kroft ontving uit handen van Sandra Wigmans (voorzitter Zonta Ruremonde) een cheque ter waarde van € 2.500.